PRE-ORDER NU! Photography Bertina Schuurman Planner 2025 - Weekoverzicht - Hardcover – A4

Ben je een echte planner en hou je van fotografie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De Photography Bertina Schuurman Planner 2025 is nu beschikbaar voor pre-order. Deze prachtige planner is ontworpen door de getalenteerde fotograaf Bertina Schuurman en biedt een unieke combinatie van functioneel design en adembenemende fotografie. Meer weten over deze planner? Lees dan snel verder!

De Photography Bertina Schuurman Planner 2025 is een weekplanner in A4-formaat met een hardcover. De planner is voorzien van weekoverzichten waar je al je afspraken en taken overzichtelijk kunt noteren. Daarnaast bevat de planner ruimte voor notities, to-do lijstjes en nog veel meer!

 

Wat deze planner echt bijzonder maakt, is de prachtige fotografie van Bertina Schuurman. Haar foto's zijn stuk voor stuk ware kunstwerken die je dagelijkse planning net dat beetje extra geven. Van adembenemende landschappen tot abstracte composities, elke pagina van de planner is een visueel feestje.

 

Door de planner nu alvast te pre-orderen, ben je verzekerd van een exemplaar zodra deze beschikbaar is. Zo hoef je niet bang te zijn dat je misgrijpt en kun je straks meteen aan de slag met het plannen van al je activiteiten voor het nieuwe jaar.

 

Dus ben jij op zoek naar een planner die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens prachtig om te zien? Dan is de Photography Bertina Schuurman Planner 2025 echt iets voor jou. Bestel hem nu en start het nieuwe jaar georganiseerd en geïnspireerd!

 

De Photography Bertina Schuurman Planner 2025 zal vanaf 15 juni 2024 verkrijgbaar zijn bij de boekhandels (zowel in de winkels als online) maar ook in onze eigen webshop!! 

 

Het reserveren is GRATIS! - De verkoopprijs is €27,95 Inc. Btw (verzendkosten niet mee gerekend)

Jouw planner reserveren? Dat kan via deze link!

 

Benieuwd naar de inhoud van onze planner? Hou dan onze socials in de gaten voor sneek previews! 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.