LANDSCHAPSFOTOGRAFIE

Bij Photography Bertina Schuurman nemen wij jou graag mee op een visuele reis door adembenemende landschappen. Bertina Schuurman is dè landschapsfotograaf van Hardenberg en is dol op het vastleggen van de schoonheid en de sereniteit van de natuur. Ons doel is om jouwe weg te laten dromen en je te laten onderdompelen in de prachtige landschappen die onze wereld te bieden heeft. Blader door onze portfolio en laat je inspireren door de kleuren, texturen en emoties die ze vastleg in haar foto's. Of je nu een liefhebber bent van bergen, bossen, stranden of watervallen, haar werk zal je laten verlangen naar avontuur en je laten waarderen hoe bijzonder onze planeet is.

Fine art prints en wanddecoratie:

Breng de schoonheid van de natuur in je huis met mijn fine art prints. Wij bieden hoogwaardige afdrukken aan op verschillende materialen, zoals canvas, acrylglas en aluminium. Ik zorg ervoor dat de foto tot leven komt in jouw interieur. Binnenkort zullen er ook diverse fotoproducten te koop bij via onze eigen webshop denk bijvoorbeeld aan ansichtkaarten, fine art prints, kalenders, agenda's en planners...en nog veel meer! 

Commerciële opdrachten:

Wij van Photography Bertina Schuurman zijn ook beschikbaar voor commerciële opdrachten, zoals het fotograferen van landschappen voor tijdschriften, reisbureaus en andere bedrijven. Met ons oog voor detail en passie voor landschapsfotografie zorgen wij ervoor dat jouw project tot leven komt! Dit doen wij graag op basis van een offerte!

Op maat gemaakte opdrachten:

Heb je een specifiek landschap in gedachten dat je wilt laten vastleggen, een landschapsfoto nodig voor een speciale gelegenheid? Wij staan openen voor op maat gemaakte opdrachten en denken graag met je mee om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vul vrijblijvend een offerte aanvraag in.