Op deze pagina vind je een schat aan waardevolle fotografie tips die je helpen bij het maken van geweldige foto's. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, ik heb voor ieder wat wils. Van compositie en belichting tot het vastleggen van emotie en het kiezen van de juiste apparatuur, ik sta klaar om je te inspireren en te begeleiden op je fotografische reis. Dus pak je camera erbij en laten we samen aan de slag gaan! 📸✨


FOTOGRAFEREN IN DE SCHEMERING - WAT ZIJN DE BESTE INSTELLINGEN?

Fotograferen tijdens de schemering kan lastig zijn omdat er weinig licht beschikbaar is, maar het kan ook prachtige en unieke foto's opleveren. Of je nu een zonsondergang, een stad bij nacht of een portret in het gouden uur fotografeert, er zijn enkele tips die je kunnen helpen om betere resultaten te behalen. In deze blog vind je 13 tips over hoe je tijdens de schemering het beste kunt fotograferen.

Lees meer »

OP VAKANTIE MET JE CAMERA? AAN DEZE 8 DINGEN MOET JE DENKEN

Of je nu op reis gaat naar een exotische bestemming of gewoon een weekendje weg in eigen land, je camera is vaak een onmisbaar onderdeel van je bagage. Maar hoe zorg je ervoor dat je camera veilig blijft tijdens je vakantie en wat moet je allemaal meenemen om te kunnen fotograferen? In deze blogpost geef ik je een aantal handige tips.

Lees meer »

10 TIPS VOOR HET MAKEN VAN DE MOOISTE VAKANTIEFOTO'S

Vakanties zijn de perfecte gelegenheid om mooie foto's te maken. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon graag foto's maakt met je smartphone, er zijn altijd manieren om je vakantiefoto's te verbeteren. In dit artikel deel ik 10 tips om prachtige vakantiefoto's te maken die je voor altijd zullen herinneren aan je reis. Van het vinden van de beste hoeken tot het bewerken van je foto's, deze tips zullen je helpen om de perfecte vakantiefoto's te maken!

Lees meer »

10 LANDSCHAPSFOTOGRAFIE TIPS VOOR BEGINNERS

Prachtige landschapsfoto’s maken, wie wil dat niet! Toch? Je stapt de deur uit en eigenlijk kun je direct al aan de slag met het fotograferen van landschappen. Hoe makkelijk landschapsfotografie ook lijkt, er zijn best veel dingen waar je rekening mee moet houden tijdens het fotograferen. In dit artikel geef ik je 10 landschapsfotografie tips voor beginners. 

Lees meer »