Ben je klaar om je fotografische avontuur te beginnen? Op deze pagina vind je artikelen die gaan over de basiskennis van fotografie. Hier deel ik waardevolle tips en technieken om je te helpen betere foto's te maken. Of je nu een beginnerscamera hebt of een professional bent die zijn vaardigheden wil bijschaven, je zult zeker iets nieuws leren en geïnspireerd raken. Door deze artikelen te lezen en in je op te nemen, zul je beter begrijpen hoe fotografie werkt en hoe je technieken kunt toepassen. Op die manier verbeter je je fotografie vaardigheden én kun je jouw creativiteit tot leven brengen, dus laten we samen de wereld van fotografie verkennen ! 📸✨ 


WAT IS DE BELICHTINGSDRIEHOEK EN HOE GEBRUIK JE DEZE?

De belichtingsdriehoek is een handig hulpmiddel om beter te leren fotograferen. De belichtingsdriehoek bestaat uit drie elementen: sluitertijd, diafragma en ISO. Deze drie elementen werken samen om de belichting van een foto te bepalen. Het is belangrijk om te begrijpen hoe deze elementen samenwerken om de juiste belichting te krijgen en een technisch goede foto te kunnen maken. Hoe deze belichtingsdriehoek precies in elkaar zit en hoe je deze gebruikt in de fotografie, vertel ik je in deze blogpost.

Lees meer »

DE BESTE INSTELLINGEN VOOR LANDSCHAPSFOTOGRAFIE

In deze blogpost gaan we het hebben over de beste instellingen voor landschapsfotografie! Of je nu een beginnende fotograaf bent die net begint met het vastleggen van de schoonheid van de natuur, of een ervaren professional op zoek naar nieuwe technieken, ik deel vandaag graag een aantal hebben tips en trucs met je. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan en leren hoe je adembenemende landschapsfoto's kunt maken!

Lees meer »