Wil je graag meer kennis opdoen over fotografie? Dan zit je hier helemaal goed! Hier vind je allerlei artikelen die je verder kunnen helpen om je fotografievaardigheden en kennis te verbreden. Van fotografietips tot aan informatieve artikelen over bijvoorbeeld handelingen of instellingen. Kortom: alles waarmee je de kneepjes van het fotografie-vak onder de knie  krijgt of je nu professioneel of hobbyfotograaf bent. Mocht je nog een vraag hebben, stel deze gerust in een reactie onder de blogpost.


FOTOGRAFEREN IN DE SCHEMERING - WAT ZIJN DE BESTE INSTELLINGEN?

Fotograferen tijdens de schemering kan lastig zijn omdat er weinig licht beschikbaar is, maar het kan ook prachtige en unieke foto's opleveren. Of je nu een zonsondergang, een stad bij nacht of een portret in het gouden uur fotografeert, er zijn enkele tips die je kunnen helpen om betere resultaten te behalen. In deze blog vind je 13 tips over hoe je tijdens de schemering het beste kunt fotograferen.

Lees meer »

10 ONDERWERPEN DIE JE KAN FOTOGRAFEREN IN SEPTEMBER

In september zijn er zoveel prachtige dingen om te fotograferen! Het is een tijd van overgang, waarin de zomer langzaam plaatsmaakt voor de herfst. De natuur krijgt een kleurrijke make-over en biedt een heleboel schilderachtige momenten om vast te leggen. Of je nu een gepassioneerde fotograaf bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe hobby, deze maand biedt talloze mogelijkheden om je creativiteit te uiten. Ontdek 10 adembenemende onderwerpen om vast te leggen tijdens deze betoverende maand!

Lees meer »

10 TIPS VOOR HET MAKEN VAN DE MOOISTE VAKANTIEFOTO'S

Vakanties zijn de perfecte gelegenheid om mooie foto's te maken. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon graag foto's maakt met je smartphone, er zijn altijd manieren om je vakantiefoto's te verbeteren. In dit artikel deel ik 10 tips om prachtige vakantiefoto's te maken die je voor altijd zullen herinneren aan je reis. Van het vinden van de beste hoeken tot het bewerken van je foto's, deze tips zullen je helpen om de perfecte vakantiefoto's te maken!

Lees meer »

OP VAKANTIE MET JE CAMERA? AAN DEZE 8 DINGEN MOET JE DENKEN

Of je nu op reis gaat naar een exotische bestemming of gewoon een weekendje weg in eigen land, je camera is vaak een onmisbaar onderdeel van je bagage. Maar hoe zorg je ervoor dat je camera veilig blijft tijdens je vakantie en wat moet je allemaal meenemen om te kunnen fotograferen? In deze blogpost geef ik je een aantal handige tips.

Lees meer »

DE BESTE INSTELLINGEN VOOR LANDSCHAPSFOTOGRAFIE

In deze blogpost gaan we het hebben over de beste instellingen voor landschapsfotografie! Of je nu een beginnende fotograaf bent die net begint met het vastleggen van de schoonheid van de natuur, of een ervaren professional op zoek naar nieuwe technieken, ik deel vandaag graag een aantal hebben tips en trucs met je. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan en leren hoe je adembenemende landschapsfoto's kunt maken!

Lees meer »

10 LANDSCHAPSFOTOGRAFIE TIPS VOOR BEGINNERS

Prachtige landschapsfoto’s maken, wie wil dat niet! Toch? Je stapt de deur uit en eigenlijk kun je direct al aan de slag met het fotograferen van landschappen. Hoe makkelijk landschapsfotografie ook lijkt, er zijn best veel dingen waar je rekening mee moet houden tijdens het fotograferen. In dit artikel geef ik je 10 landschapsfotografie tips voor beginners. 

Lees meer »