Pre-order: Photography Bertina Schuurman Planner 2025 - Weekoverzicht - Hardcover – A4

Wil jij het jaar 2025 goed georganiseerd beginnen? Dan is de Photography Bertina Schuurman Planner 2025 echt iets voor jou! Deze hoogwaardige A4-weekplanner met stevige hardcover biedt een praktisch weekoverzicht verdeeld over twee pagina’s, speciale contractpagina's en ruime secties voor notities en to-do-lijstjes. Geschikt voor school, werk of persoonlijk gebruik, deze planner onderscheidt zich door de prachtige landschaps- en natuurfoto's van fotograaf Bertina Schuurman uit Hardenberg. Bestel nu jouw exemplaar en geniet het hele jaar door van de perfecte combinatie van praktisch en mooi.


Ik wil een exemplaar reserveren! - Gratis!

Ben jij ook zo enthousiast over de Photography Bertina Schuurman planner? Laat dan hier je gegevens achter zodat je als eerste de planner in huis hebt! 

De planner is vanaf 15 juni verkrijgbaar bij Photography Bertina Schuurman en bij alle boekhandels (in de winkel & online). Verkoopprijs €27,95 Inc. Btw (verzendkosten niet meegerekend)

Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in het onderstaande formulier in en we zullen je een berichtje sturen zodra de planner beschikbaar is voor verkoop. Mis deze kans niet om een prachtige en handige planner van Bertina Schuurman te bemachtigen!