Het gezicht achter Photography Bertina Schuurman

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn achtergrond als fotograaf. Mijn naam is Bertina Schuurman (26 jaar), een gepassioneerde fotograaf die gevestigd is in Hardenberg, Nederland. Fotografie is altijd al een grote liefde van mij geweest. In augustus 2023 studeerde ik officieel af voor professioneel fotograaf en heb ik mijn technische vaardigheden en artistieke oog ontwikkeld. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in verschillende aspecten van fotografie, waaronder portretfotografie, landschapsfotografie, product fotografie en evenementenfotografie. Ik geloof dat het belangrijk is om voortdurend te blijven leren en groeien als fotograaf, dus ik blijf mezelf uitdagen en nieuwe technieken ontdekken. Fotografie is voor mij niet alleen een beroep, maar ook een manier om verhalen te vertellen en emoties vast te leggen. Ik geloof dat elk moment uniek is en verdient om te worden gekoesterd.

 

Wat mij onderscheidt als fotograaf, is mijn vermogen om een connectie te maken met mijn klanten en hun verhaal te begrijpen. Ik streef ernaar om beelden te maken die een blijvende indruk achterlaten. Mijn doel is om jouw verhaal te vertellen en de essentie van het moment vast te leggen, zodat je die herinneringen voor altijd kunt koesteren.  Jouw tevredenheid en het creëren van waardevolle herinneringen staan voor mij altijd op de eerste plaats.

Alleen op de wereld

Naast het werken met klanten, vind ik het ook geweldig om de wereld om me heen vast te leggen. Als ik midden in de natuur ben, vergeet ik de wereld om me heen. Vaak vinden wij de natuur vanzelfsprekend, maar eigenlijk is het super bijzonder! Overal is leven, zelfs in het kleinste grassprietje. Er valt nog zoveel moois te ontdekken, of het nu in een landschap, jouw achtertuin of op een klein balkon is. Natuur is nooit saai. Er valt altijd schoonheid te vinden! Als je écht de tijd neemt en alles om je heen loslaat, zal je al dat moois ervaren.

 

Landschapsfotografie geeft mij een gevoel van vrijheid, wegdromen en opgaan in het moment. Ik geniet stil van het leven om me heen en kom tot rust van de dagelijkse drukte. Het voelt alsof ik even alleen op de wereld ben. Elke keer weer verbaasd de natuur mij met haar schoonheid. Voor mij is er niets mooiers dan landschapsfotografie. Ik hoop dat mijn foto's anderen kunnen inspireren, laten zien hoe prachtig de natuur en landschappen in Nederland zijn. 📸✨

Ik hoop dat jij een idee hebt gekregen van wie ik ben als fotograaf en wat ik te bieden heb. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om een idee te krijgen van mijn werk. Als je geïnteresseerd bent in een fotosessie of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we prachtige beelden creëren die jouw verhaal vertellen en voor altijd gekoesterd kunnen worden. Bedankt voor jouw interesse en ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken! 📸✨