Mijn naam is Bertina Schuurman, een enthousiaste landschapsfotograaf (26 jaar) uit Hardenberg, Overijssel. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door de schoonheid van de natuur en dier. Als klein meisje was ik altijd buiten te vinden met mijn camera en legde ik graag de prachtige natuur en landschappen vast. Wat begon ooit als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot mijn werk en zelfs eigen bedrijf. In 2023 studeerde ik officieel als (professioneel) fotograaf.

Alleen op de wereld

 Vaak nemen we de natuur voor lief omdat het vaak vanzelfsprekend is. Maar wanneer je bedenkt dat er overal leven is, zelfs in het kleinste grassprietje… is dat toch best heel bijzonder! Er valt nog zoveel moois te ontdekken of dit nu is in een landschap, in je achtertuin of op een klein balkon. Natuur is nooit saai, er valt altijd iets van schoonheid te vinden! Wanneer je echt de tijd neemt en alles om je heen lost laat zult je al dit moois vernemen.

Wanneer ik midden in de natuur ben, vergeet ik de wereld om mij heen. Landschapsfotografie geeft mij een gevoel van vrij zijn, wegdromen in gedachtes en op gaan in het moment, stilletjes genieten van het leven om mij heen, de schoonheden maar ook even tot rust komen van de alledaagse drukte om me heen. Het gevoel van even alleen zijn op de wereld. Elke keer opnieuw verbaast de natuur me met haar schoonheid. Voor mij bestaat er niks mooiers dan landschapsfotografie. Ik hoop met mijn fotografie andere mensen te inspireren en te laten zien hoe mooi onze natuur en landschappen in Nederland zijn..

Bloeiendeheide
Padenstoel in al zijn glorie
Ontmoeting Vechtpark koe

Vragen / contact opnemen?

Neem gerust contact met me op voor een samenwerkingen, bij vragen of gewoon om te praten over fotografie!