Mijn naam is Bertina Schuurman, een 25-jarige enthousiaste landschapsfotograaf uit Hardenberg (Overijssel). Zo lang ik mij kan herinneren, ben ik gepassioneerd door alles wat met natuur en dieren te maken heeft. Als 7-jarige meisje was ik altijd buiten te vinden met mijn (wegwerp) camera en probeerde ik al de schoonheden van de natuur en landschappen vast te leggen. Inmiddels is mijn liefde voor (landschaps)fotografie uitgegroeid tot meer dan alleen een hobby. 

Opleiding

In 2019 ben ik de opleiding fotograaf gaan volgen en hoop ik over een aantal maanden te mogen afstuderen als (professioneel) fotograaf. Vaak nemen we de natuur voor lief omdat het vaak vanzelfsprekend is. Maar wanneer je bedenkt dat er overal leven is, zelfs in het kleinste grassprietje… is dat toch best heel bijzonder! Er valt nog zoveel moois te ontdekken of dit nu is in een landschap, in je achtertuin of op een klein balkon. Natuur is nooit saai, er valt altijd iets van schoonheid te vinden! Wanneer je echt de tijd neemt en alles om je heen lost laat zult je al dit moois vernemen.

Alleen op de wereld

Wanneer ik midden in de natuur ben, vergeet ik de wereld om mij heen. Landschapsfotografie geeft mij een gevoel van vrij zijn, wegdromen in gedachtes en op gaan in het moment, stilletjes genieten van het leven om mij heen, de schoonheden maar ook even tot rust komen van de alledaagse drukte om me heen. Het gevoel van even alleen zijn op de wereld. Elke keer opnieuw verbaast de natuur me met haar schoonheid. Voor mij bestaat er niks mooiers dan landschapsfotografie. Ik hoop met mijn fotografie andere mensen te inspireren en te laten zien hoe mooi onze natuur en landschappen in Nederland zijn..

Vragen / contact opnemen?

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Dit kan via sociaal media maar je mag ook altijd een mailtje sturen naar photography.bertinaschuurman@gmail.com, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden. Ik wil je alvast bedanken dat je de moeite hebt genomen om mijn website te bekijken