LANDSCHAPSFOTOGRAFIE

Bij Photography Bertina Schuurman nemen wij u graag mee op een visuele reis door adembenemende landschappen. Bertina Schuurman is dé landschapsfotograaf van Hardenberg en is dol op het vastleggen van de schoonheid en sereniteit van de natuur. Ons doel is om u weg te laten dromen en u te laten onderdompelen in de prachtige landschappen die onze wereld te bieden heeft. Blader door onze portfolio en laat u inspireren door de kleuren, texturen en emoties die zij vastlegt in haar foto's. Of u nu een liefhebber bent van bergen, bossen, stranden of watervallen, haar werk zal u laten verlangen naar avontuur en u laten waarderen hoe bijzonder onze planeet is.

Fine art prints en wanddecoratie:

Breng de schoonheid van de natuur in uw huis met mijn fine art prints. Wij bieden hoogwaardige afdrukken aan op verschillende materialen, zoals canvas, acrylglas en aluminium. Ik zorg ervoor dat de foto tot leven komt in uw interieur. Binnenkort zullen er ook diverse fotoproducten te koop zijn via onze eigen webshop, denk bijvoorbeeld aan ansichtkaarten, fine art prints, kalenders, agenda's, planners en nog veel meer!

Commerciële opdrachten:

Wij staan ook open voor commerciële opdrachten, zoals het fotograferen van landschappen voor tijdschriften, reisbureaus en andere bedrijven. Met ons oog voor detail en passie voor landschapsfotografie zorgen wij ervoor dat uw project tot leven komt! Dit doen wij graag op basis van een offerte!

Op maat gemaakte opdrachten:

Hebt u een specifiek landschap in gedachten dat u wilt laten vastleggen, een landschapsfoto nodig voor een speciale gelegenheid? Wij staan openen voor op maat gemaakte opdrachten en denken graag met u mee om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vul vrijblijvend een offerte aanvraag in.