Hier vind je alle persoonlijke projecten en fotoseries. Sommige projecten of fotoseries heb ik gemaakt tijdens de fotografielessen op school bijvoorbeeld tijdens de projectweken of gewoon als opdracht. Sommige zijn projecten of fotoseries heb ik gemaakt buiten mijn studie gemaakt als fotograaf op eigen initiatief.

 

Elk project of fotoserie verteld een verhaal met vaak daarin een (belangrijke)boodschap aan de kijker. Aan welk project of fotoserie is er veel tijd, aandacht en liefde geschonken. Wees vrij om ze te bekijken en je gedachtes te laten stromen. In de toekomst komen nog meer projecten en fotoseries erbij!

FOTOSERIE PROJECT:

Documentaire portret fotoserie: Return

De afgelopen 5 jaar heb ik heel wat moeten doorstaan. Zo raakte ik mijn moeder kwijt aan de gevolgen van kanker. Dit was een ontzettende heftige tijd voor het hele gezin want inmiddels waren we niet meer alleen de rol haar dochters en partner maar ook haar mantelzorgers die 24/7 voor haar klaar stonden om haar intensief te verzorgen. Ik en mijn tweelingzus Bertina waren net 18 geworden toen we het nieuws hoorde dat ze ernstig ziek was en niet meer lang had te leven. Een klap recht in je gezicht, de wereld zakt onder je voeten vandaan. Ze is 5 maanden ziek geweest en is op 1 oktober 2015 overleden in het bij zijn van haar gezin.

Lees meer »

FOTOSERIE: